• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Rauwerdink eerste verlenger bij Dynamo

VOLLEYBAL - In het streven om de positie van Dynamo te continueren en in de nabije toekomst verder uit te bouwen, is de eerste pijler voor een stevig fundament gelegd. De Stichting Topvolleybal Dynamo bereikte met Jeroen Rauwerdink overeenstemming over contractverlenging. De 34-jarige inwoner van Zeist draagt ook komend seizoen het shirt van Draisma Dynamo.
 
Rauwerdink verklaart dat hij niet lang na hoefde te denken over een langer verblijf in de Draisma Dynamo Arena. ,,We zijn overeengekomen dat ik nog een jaar doorga. Het was vrij snel beklonken. Ik heb aangegeven dat ik het van jaar tot jaar bekijk, maar eigenlijk had ik al voor de uitbraak van de corona-epidemie voor mezelf de knoop doorgehakt. Zoals ik ook al eerder heb gezegd, heb ik er nog enorm veel plezier in. Voor mezelf vind ik een mooie balans in de combinatie volleybal, studie en gezin. Daarnaast zijn we bij de club bezig met een continu proces. Dat heeft als doel om jezelf en het team beter te maken en verder te professionaliseren. We willen alle twee hetzelfde: verbeteren én prijzen pakken. Kampioen worden met Draisma Dynamo staat daarbij bovenaan het lijstje.”
 
Het bestuur van de Stichting Topvolleybal Dynamo, voor wie de prioriteit ligt bij de mannen van Draisma Dynamo, is blij met het ja-woord van Rauwerdink. ,,Om onze doelstellingen voor de nabije toekomst te kunnen behalen is het aanblijven van Jeroen een uiterst belangrijke stap”, reageert bestuurslid technische zaken Wim Jonker verheugd.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00