RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Rabobank helpt Alterno met beachvelden

VOLLEYBAL - De coöperatieve Rabobank is al sinds jaar en dag nauw betrokken bij lokale verenigingen en stichtingen. ,,Ook in deze lastige periode als gevolg van de coronacrisis willen wij er voor het verenigingsleven zijn”, zegt Jocelyn Eising, adviseur Marketing & Communicatie bij de Rabobank.  

Momenteel is er voor leden van Alterno nog geen zicht op trainen in de zaal. De velden op de naastgelegen parkeerplaats bij de sporthal zijn een creatieve oplossing om het verenigingsleven toch weer op gang te krijgen.

,,We zijn dan ook blij dat we een financiële bijdrage kunnen leveren aan dit beachvolleybalproject. We ondersteunen het van harte.” 

Petra van Dijk, teamleider Beheer Particulieren: ,,Wij zijn een echte volleybalfamilie. Mijn dochters trainen momenteel met erg veel plezier op de buitenvelden. Ik ben er trots op dat ik de cheque namens Rabobank aan de vereniging mag overhandigen en we dit project vanuit het donatiefonds mede mogelijk hebben kunnen maken.” 

Het aanleggen van de beachvelden bij de buren was best een hap uit de begroting van de volleybalvereniging uit de Maten. Voorzitter Henk Wijnsma is daarom dan ook maar wat blij met de ondersteuning: ,,In eerste instantie hebben we de velden voor de jeugd aangelegd, maar de senioren bleken ook graag te willen beachen. Daardoor wordt er nu de hele week van ‘s middags 15.30 uur tot het donker wordt gespeeld. Dit alles natuurlijk volgens de regels van NOC/NSF en in overleg met de gemeente.” 

De Apeldoornse volleybalvereniging kijkt inmiddels al weer verder en is ook van plan om een zomerprogramma te maken. ,,Veel mensen zullen niet of korter op vakantie gaan. Daarom zullen we voor het eerst als vereniging de hele zomer door actief blijven”, besluit Wijnsma.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn