RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Put en Logtenberg verlaten CSV

Van onze mediapartner Stedendriehoek

VOETBAL – Fabian Put laat csv Apeldoorn na dit seizoen achter zich. Dat heeft de 24-jarige verdediger afgelopen week laten weten aan de technische commissie. De reserve-aanvoerder is bezig aan zijn tweede seizoen waarin hij tot op heden 36 officiële wedstrijden speelde voor de rood-gelen. Voordat de Deventenaar de overstap maakte naar csv Apeldoorn, kwam hij uit voor Rohda Raalte en Helios.

Ook keeperstrainer Gerben Logtenberg heeft kenbaar gemaakt dat hij de club na dit seizoen gaat verlaten. De oud-doelman van csv Apeldoorn en Teuge is sinds het seizoen 2016-2017 keeperstrainer op het Orderbos.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn