RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ozcan knalt Futsal Apeldoorn naar winst

ZAALVOETBAL – Futsal Apeldoorn heeft de tweede overwinning van het seizoen te pakken. In een goed gevulde Mheenhal wonnen de Apeldoorners vrijdagavond in extremis van FCK de Hommel.

Tot de laatste speelminuut zag het er voor de gasten uit Den Bosch allemaal nog prima uit. De ploeg met voormalig Apeldoorn-spelers Mo Bouraarassi, Tevfik Ceyar en Ennes van Maasbommel in de gelederen stond met 4-5 voor en er leek geen vuiltje aan de lucht. Het leek erop alsof de ploeg van Mohammed Botaarout wederom met lege handen zou blijven. Botaarout had twee minuten eerder zijn team in de time-out nog bemoedigend toegesproken:”Ja, ik heb gezegd dat ze rustig moesten blijven en niet teveel risico moesten nemen, want ik wisselde de keeper om voor een extra veldspeler, en dat ze geduldig op de kansen moesten wachten”, aldus Botaarout na afloop. En die kansen kwamen, want met nog één minuut op de klok verwerkte Reza Ngarigota een messcherpe voorzet van aanvoerder Yasin Erdal onberispelijk waardoor Apeldoorn langszij kwam (5-5). Nog geen halve minuut later knalde Cihan Ozcan een vrije trap van de rand van de cirkel onhoudbaar in de kruising van het doel van de Bossenaren (6-5). Dit dwong de Hommel om met meer risico de laatste 30 seconden in te gaan, wat uiteindelijk door Jordy Woerdman genadeloos werd afgestraft (7-5)

Trainer Mohammed Botaarout was na afloop dan ook in ruime mate tevreden: ‘Deze overwinning hadden we even nodig, ook voor het zelfvertrouwen. We hebben een stabiele ploeg met voldoende kwaliteiten. Het moet alleen nog een hecht team worden”, verklaarde Boutaarout. Daarvoor heeft Futsal Apeldoorn met de overwinning van vrijdagavond in ieder geval een flinke stap gezet.

 

Futsal

Eredivisie: Futsal Apeldoorn – FCK de Hommel: 7-5 (3-3).

03.Rachid Boughalab (1-0), 06. Redouan Boundati (2-1), 12. Redouan Boundate (3-1), 24. Reza Ngarigota (4-4), 40. Reza Ngarigota (5-5), 40. Cihan Ozcan (6-5), 40. Jordy Woerdman (7-5).

 

Meer foto's van deze wedstrijd zijn te vinden op onze Facebook-pagina Apeldoorn Sport.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn