RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Over Apeldoornse voetbaltrainers en voetbalspelers

VOETBAL - CSV Apeldoorn meldt het vertrek van Bouwmeesters maar geeft ook aan dat er vier verdedigers blijven. Daarnaast is er nog meer nieuws op Apeldoorns transfergebied. Bij Oeken staat Apeldoorner Harold Sneller komend seizoen aan het hoofd van het eerste elftal. Daarnaast is er nieuws over Martijn Jongbloed, Stef Brummel en de vrouwen van Klarenbeek die voor het komend seizoen een nieuwe trainer hebben.

CSV Apeldoorn 

Bij de Apeldoornse zaterdag eersteklasser blijven de verdedigers Jesse Perdon, Yorik Meijer, Fedde Dibbink en doelman Dean Bredewolt ook volgend seizoen bij de selectie. Daar staat het vertrek tegenover van Luca Bouwmeester. De 21-jarige verdediger komt weinig aan spelen toe en zoekt een vereniging waar hij werk en voetbal beter met elkaar kan combineren.
Harold Sneller
Apeldoorner Harold Sneller is komend seizoen de nieuwe trainer van vv Oeken. De 46-jarige Apeldoorner volgt daar van Stefan Jansen op.
Sneller is op dit moment hoofdtrainer bij Hulshorst waar hij in zijn eerste seizoen zit bij de Gelderse derdeklasser. 
Met het aantrekken van Sneller hoopt vv Oeken de ambities van de vereniging en de enthousiaste spelersgroep te realiseren; een stabiele derdeklasser te worden.
Martijn Jongbloed
Martijn Jongbloed is volgend seizoen trainer bij Go Ahead Eagles. De Apeldoorner blijft hoofdtrainer bij Victoria Boys en gaat in Deventer de jeugd onder 13 jaar trainen. Jongbloed (30) is inmiddels al een jaar of tien oefenmeester bij vierdeklasser Victoria Boys.

Stef Brummel
De Apeldoornse keeper Stef Brummel heeft zijn contract bij de tweededivisionist IJsselmeervogels met een seizoen verlengd. De Apeldoorner (21) blijft nu tot de zomer van 2021 actief op sportpark De Westmaat in Bunschoten-Spakenburg. De doelman kwam afgelopen zomer over van Jong Vitesse en wordt gezien als talentvol. 
Vrouwenteam van Klarenbeek 
SC Klarenbeek neemt in de zomer na twee jaar afscheid van Jan Ligtenberg. Hij wordt bij het eerste vrouwenteam van SC Klarenbeek opgevolgd door Melvin van Schoonhoven. De jonge coach (33) komt over van SV Epe, waar hij in vier jaar tijd van de vierde naar de tweede klasse opklom.
Bron: Clubwebsites en de Stentor.
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn