RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Open dag en officiële opening Apeldoorn Padel

PADEL - Op zaterdag 5 september vindt de Open Dag met officiële opening van Apeldoorn Padel op het Zwitsal Noord plaats. Deze ”nieuwe” indoorlocatie voor padel biedt de liefhebbers van deze snelstgroeiende sport ter wereld maar liefst 3 padelbanen (2 standaardbanen voor dubbelspel en 1 baan voor enkelspel – dat is pas de 2e in Nederland).

Om 12.00 uur zal wethouder Willems de openingshandeling verrichten. Na een korte demonstratiewedstrijd is er voor belangstellenden gelegenheid om zelf op de padelbaan te staan en deel te nemen aan een clinic (vooraf aanmelden is niet nodig).

Het volledige programma is op onze website te vinden: https://apeldoornpadel.nl/

Apeldoorn Padel is gevestigd aan de Vlijtseweg 150 op het Zwitsal terrein, bij parkeerplaats Noord.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn