RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ook eredivisieteam Futsal Apeldoorn naar AGOVV

FUTSAL - Nadat eerder bekend werd dat AGOVV veertien jeugdteams van Futsal Apeldoorn zal herbergen, start vanaf komend seizoen ook het eredivisieteam onder de naam van AGOVV. Eerder deze week werd door de KNVB groen licht gegeven om de komende seizoenen het eerste team van Futsal Apeldoorn onder de vlag van AGOVV te laten voetballen.

In het afgelopen seizoen sloten er al een aantal teams van Futsal Apeldoorn aan bij AGOVV, waaronder het damesteam dat uitkomt in de eerste klasse. Dat leidde al tot een behoorlijke aanwas van het aantal leden bij AGOVV. Die aanwas heeft zich de afgelopen maanden doorgezet. Hetbesluit beviel beide partijen erg goed, waardoor ze in gesprek raakten over een intensievere samenwerking. Met de KNVB als procesbegeleider werd er in de afgelopen maanden gepraat over de invulling van de overstap.

“De samenwerking met Futsal Apeldoorn is opnieuw een teken dat AGOVV weer in de lift zit”, vertelt Gert Sangers, bestuurslid voetbalzaken. “Door met hen in zee te gaan, helpen we elkaar op het veld én in de zaal. Daarnaast hebben wij Maatschappelijk Verantwoord Sporten hoog in het vaandel staan, net als Futsal Apeldoorn. Met het project OSSO geven ze jongeren weer een houvast door middel van voetbal. Het is een mooie kruisbestuiving. We zijn trots dat we daar ons steentje aan kunnen bijdragen.”

Gino Sergio, voorzitter van Futsal Apeldoorn: “AGOVV is een ambitieuze club en daar passen wij qua visie en beleid perfect bij. Deze samenwerking kent alleen maar winnaars. In de fusie tussen AGOVV en Futsal Apeldoorn hebben we een vorm gevonden waarbij we de sterke punten van beide verenigingen kunnen combineren. Vanuit het perspectief van zaalvoetbal zal hiermee niet alleen de focus liggen op ons team in de eredivisie, maar zal juist de gehele jeugdopleiding doorontwikkeld worden.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn