RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ook bij WWNA mag de promotievlag in top

VOETBAL - Woensdagochtend omstreeks 11.00 uur kwam het verlossende telefoontje van de KNVB. Na Columbia krijgt ook WWNA de gewenste en verdiende promotie.

Een uniek moment in de historie van WWNA. Nog nooit kwam een eerste elftal op het niveau van derde klasse uit in het bijna 75-jarige bestaan van de vereniging. In de jaren ’80 – toen ook de GVB als voetbalbond bestond – speelde WWNA al eens vierde klasse, net als de afgelopen zes seizoenen. Dat leek de top, maar niets blijkt minder waar.

Trainer Bernard van Werven zwaait dus weer eens af met een promotie en de nieuwe hoofdtrainer Ralph Mens stapt in bij een kakelverse derdeklasser. Het komt WWNA toe. Uit 14 gespeelde wedstrijden behaalde men 33 punten. Bovendien greep het team de eerste periodetitel. Op 24 november pakte de ploeg na een 5-1 overwinning op TKA de leiding in de vierde klasse om deze daarna niet meer af te staan. Hoewel de titelrace nog lang niet beslecht was, lag promotie naar de derde klasse open. Tot het coronavirus roet in het eten gooide.

Gelukkig mocht WWNA profiteren van een ongelijk aantal verenigingen in de derde klasse en de migratie van zondag- naar zaterdagclubs. Op die manier krijgt dit merkwaardige seizoen toch nog een passend slot en weet declub uit Wenum Wiesel zich dan eindelijk verzekerd van een plek in de derde klasse. Met een spelersgroep die vergelijkbaar is met die van de afgelopen jaargang(en). WWNA weet zich in elk geval verzekerd van de voetbalkwaliteiten van Luca Bouwmeester. Hij komt over van CSV Apeldoorn.

Bron: Website WWNA.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn