RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ongelukkig verlies A1 Biljarts

BILJARTEN - Na vier speelrondes in de Buffalo league staan de biljarters van A1 Biljarts Apeldoorn op de zevende plaats. De ploeg van Addy Wienk verloor zondagmiddag met 2-6 van ’t Ivoor uit Boxtel

De eerste twee gespeelde partijen waren beide een prooi voor de gasten uit Boxtel. Op tafel 1 ging de Duitse speler van A1 Biljarts Ronny Lindemann met 39-40 ten onder tegen Dave Cristiani. In de na-beurt kwam Lindemann nog van 37 tot 39 terug maar de laatste carambole miste op een haar na de rode bal. Op de andere tafel keek Kay de Zwart na de eerste beurt al tegen een achterstand van tien punten aan. Hij was er echter niet van onder de indruk, want halverwege de partij leidde hij weer met 20-16. Toch ging de winst aan zijn neus voorbij want zijn tegenstander Jack van Peer bleef zondagmiddag uiteindelijk met 32-40 de Zwart ruim voor.

Voor de aan zijn rug geblesseerde Addy Wienk was op het laatste moment nog Rudy de Laet ingevlogen. De Belg was zondagmiddag de enige speler die voor A1 Biljarts punten wist te halen 40-34). Hij was na afloop helder in zijn analyse:”Ja ik ging goed van start en ben daarna gewoon blijven biljarten he. Ben ook niet gaan forceren want anders gaat het ook niet goed”, aldus de Laet.

De kopman van A1 Biljarts, Christian Rudolph leidde in de tweede helft van de wedstrijd nog met 32-26, maar zag aan het einde de sterke Spanjaard David Martinez met een indrukwekkende eindsprint over hem heen gaan (38-40).

Uitslagen

1. Christian Rudolph - David Martinez: 38-40

2. Ronny Lindemann - Dave Cristiani: 39-40

3. Rudy de Laet - Huub Wilkowski: 40-34

4. Kay de Zwart - Jack van Peer: 32-40

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn