RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ondertekening Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn

ALGEMEEN - In Omnisport is afgelopen vrijdag 18 september het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn ondertekend. Bijna 70 sportverenigingen, onderwijsinstanties en (maatschappelijke)organisaties hebben hun handtekening gezet. Het gemeenschappelijk doel? Alle Apeldoorners aan het sporten of bewegen krijgen. Een van de initiatiefnemers is gemeente Apeldoorn, met als aanjager wethouder Nathan Stukker. Het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn heeft verder ambassadeurs als Bas van de Goor en Edwin de Wolf, bestuurslid van de Invictus Games. Zij hebben allemaal als ambassadeur hun handtekening onder het akkoord gezet.Verder waren er sportdemo’s van de hockeyers van AMHC, de acrogymnasten van Novitas en de volleyballers van Dynamo Heren 1.

Met deze ondertekening is het startschot gegeven om met alle partners, werkgroepen deelakkoorden en de regiegroep met vol enthousiasme het gemeenschappelijke doel, alle Apeldoorners aan het sporten en bewegen te krijgen, te gaan verwezenlijken.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn