RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Olympisch kampioen Ligtlee op Marktplein

WIELRENNEN – Van 16 tot en met 20 oktober vindt in het Omnisport te Apeldoorn het EK Baanwielrennen plaats. Het is voor wielrenners een belangrijke tussenstop op weg naar de Olympische Spelen in Tokyo omdat er punten te verdienen zijn die recht geven op startplaatsen voor Tokyo 2020. Het is dan ook de verwachting dat naast de complete Nederlandse baanwielrenselectie ook de Europese toppers acte de présence zullen geven.

Rond dit EK vinden komende tijd diverse evenementen plaats, de zogenaamde side-events. Zo organiseren op woensdag 25 september Libéma Profcycling samen met de Adelaar Dikke Banden Races & Loopfietsraces voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Deze happening zal plaatsvinden tussen 15.00 en 18.00 u. op het Marktplein in Apeldoorn. Doel van het evenement is het enthousiasmeren van de jeugd voor het wielrennen, daarom zijn de wedstrijden op een afgezet parcours laagdrempelig, zodat iedereen kan meedoen. De deelname hieraan is gratis.

Daarnaast zijn er op het marktplein tevens allerlei leuke activiteiten. Een van de diverse aanwezige wielrenners is Olympisch kampioen Elis Ligtlee.

Voor meer informatie over de dikke banden races en aanmelden ga je naar https://ekbaanwielrennen.nl/dikkebandenrace/

Het EK baanwielrennen in Apeldoorn van 16 t/m 20 oktober 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn