RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

OKT: Nederland zeker van halve finale

VOLLEYBAL - De Nederlandse vrouwen zijn zeker van een plaats bij de laatste vier in het Olympisch kwalificatietoernooi dat deze week wordt afgewerkt in het Omnisportcentrum in Apeldoorn. De vrouwen hebben na winst in de eerste wedstrijd op Azerbeidzjan (3-0), gisteravond ook Bulgarije met 3-0 weten te kloppen.

De volleybalvrouwen strijden in Apeldoorn voor hun laatste kans op een ticket voor Tokio. Alleen de winnaar van het toernooi, waaraan acht landenteams deelnemen, plaatst zich voor de Olympische Spelen. De Nederlandse ploeg liet afgelopen zomer de eerste mogelijkheid om deelname veilig te stellen liggen, toen het kansloos met 3-0 verloor van Italië. Deze week dus de laatste kans. 

De nieuwe bondscoach selecteerde vier voormalig speelsters van Alterno. Nicole Koolhaas, Kirsten Knip, Juliet Loohuis en Celeste Plak. Die laatste is de enige die tot nu toe enige speelminuten achter haar naam heeft mogen noteren.

Vanavond speelt Nederland nog tegen Polen met als inzet de eerste plaatst in de poule. Zaterdag wacht de eerste halve finale.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn