RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Oefenwedstrijd op terrein van Albatross

VOETBAL - Op zaterdag 29 augustus komen de aanstormende talenten van Cambuur Leeuwarden O-21 een oefenwedstrijd spelen op het sportcomplex van Albatross Ugchelen. De jonge Friezen spelen tegen het Duitse VFB Homburg, een club uit de regionaalliga. De wedstrijd vangt aan om half zes en de toegang voor deze wedstrijd is gratis.

Natuurlijk worden de RIVM richtlijnen nageleefd, wat inhoudt dat er maximaal 250 bezoekers worden toegelaten. Tevens is er een corona coördinator aanwezig die zal toezien op naleving van de geldende richtlijnen .

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn