RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

NK Indoor in Apeldoorn blijkt hoogtepunt van atletiekseizoen

APELDOORN - Met het schrappen van het EK in Parijs zit het seizoen voor de Gelderse atleten er eigenlijk zo goed als op.

Voor de topatleten waren de Spelen in Tokio het hoofddoel. En wie zich daar niet voor kon plaatsen, had het EK nog achter de hand. Maar dat valt nu ook weg. Een ander piekmoment, het WK Indoor, ging al in februari van de kalender. Ook het NK gaat dit jaar niet door.

Verder zijn veel wedstrijden in de Diamond League uitgesteld. Officieel is die in Londen op 4 juli nu de eerste, maar de kans is groot dat daar ook een streep doorheen gaat. Mocht er later in het jaar toch nog atletiek mogelijk zijn, dan worden de Diamond League-wedstrijden misschien opnieuw vastgesteld.

Maar voorlopig lijkt het NK Indoor in Apeldoorn dit jaar voor veel atleten het hoogtepunt van 2020 te zijn geweest. Daar waren drie Gelderse gouden medailles voor Nadine Visser uit Arnhem (60 meter horden), Mike Foppen uit Nijmegen (3000 meter) en Daniëlle Spek uit Apeldoorn (hinkstapspringen).

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn