• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nipte nederlagen voor Aquapoldro

WATERPOLO – Zowel de mannen als de vrouwen van Aquapoldro verloren zaterdag. De vrouwen gingen met 7-8 kopje onder tegen Nunspeet. De mannen waren met 9-11 net de mindere van Neptunia’24.

Vrouwen
De vrouwen verloren met 7-8 van concurrent Nunspeet. Naast het verlies zagen de Apeldoornse vrouwen Nunspeet ook nog eens over ze heen komen op de ranglijst. Tot eind derde periode gingen beide ploegen gelijk op. Daarna ontstond het verschil. Aquapoldro ging iets minder scherp verdedigen waar de vrouwen van Nunspeet slim gebruik van maakten, door uit te lopen naar 5-7. In het laatste kwart had Aquapoldro nog een flinke kans op de gelijkmaker maar dat gebeurde niet. Aquapoldro gaat alvast de winterstop in en komt pas in januari weer in actie. De ploeg staat momenteel met een zevende plaats in de middenmoot van 1A.

Mannen
In de derde divisie C verloren de mannen van Aquapoldro in zwembad De Sprenkelaar van Neptunia’24 dat net een maatje te groot bleek (9-11). Speler Erik Uittenhout schreef het verlies voornamelijk toe aan een gebrek aan effectiviteit van zijn ploeg: ,,Zij hadden niet eens een hele geweldige keeper, maar wij schoten heel veel ballen gewoon op zijn arm. Daarnaast verdedigden wij hun nummer dertien onvoldoende. Die gooide er vrolijk een paar ballen achter elkaar in en wij verzuimden daar een extra man op te zetten. Al met al was Neptunia gewoon effectiever. Wij moeten aanvallend echt meer gaan brengen.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Radio Marihati
09:00 tot 11:00