RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuwe kleding voor Alterno

VOLLEYBAL - Met ingang van deze week hebben alle teams van volleybalvereniging Dros Alterno een uniforme uitstraling. Vol trots presenteerde de vereniging de nieuwe kledinglijn.

Met dit nieuwe tenue wordt de uitstraling, representativiteit en herkenning van de volleybalvereniging uit de Maten sterk bevorderd. Tevens heeft het als positief gevolg dat er geen onderscheid meer gemaakt wordt tussen de diverse volleybalteams. Van senioren tot mini’s, alle afdelingen presenteren zich in hetzelfde wedstrijdtenue.

De belangrijkste reden voor de nieuwe cluboutfit is naast de uniforme uitstraling, dat de vereniging niet meer afhankelijk is van een kledingleverancierslijn.  Het ontwerp is namelijk in eigen beheer, gemaakt door William van Luttikhuizen (WvL Design).

Niet alleen voor de leden, maar ook voor de sponsors is dit alles uiteraard goed nieuws. Kort en goed een mooie win – win – win! Alterno bedankt dan ook de volgende vijf sponsors die dit mede mogelijk hebben gemaakt: Hoofdsponsor DROS SCHOONMAAKDIENSTEN, VERKEERSSCHOOL DE WEERD, WENZ UITVAART, TEMPELMAN BEDRIJFSKLEDING en WVL Design.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn