RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuwe kinder Elfstedenbrug bij DNIJ

van onze mediapartner Stedendriehoek

SKEELER - Afgelopen woensdagavond werd de nieuwe Kinder Elfstedenbrug bij DNIJ geopend. Op de skeelerbaan zijn diverse speeltoestellen, die ingezet worden bij het jeugdskeeleren en bij de skeelerclinics voor de schooljeugd als er een elfsteden stempeltocht wordt verreden. Zo ook een houten brug, die aan vervanging toe was.

Onder leiding van Bertus Kuiper werd met metalen buizen een mooie nieuwe stevige constructie bedacht. Na het aanbrengen van de loopplanken kon de nieuwe brug woensdag in gebruik genomen worden door de aanwezige skeelerjeugd. Na een dankwoord van de voorzitter van de club aan de vrijwilligers die vele uren in de constructie hadden gestopt, mocht een belangrijke figuurlijke bruggenbouwer binnen DNIJ, Anita Schreuder, de brug openen middels het doorknippen van de linten. Daarna kon de aanwezige skeelerjeugd de eerste keer over de brug klunen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn