RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Prima2Dio.: Nieuwe Apeldoornse volleybalvereniging

Door Gerard Phylipsen

VOLLEYBAL - Het volleybal seizoen is begonnen met een nieuwe Apeldoornse volleybal vereniging : Prima2Dio. Deze vereniging is een samenwerkingsverband van de volleybal verenigingen Dio Ugchelen en Primavo.

Het is nog geen officiële fusie van beide verenigingen, maar het is een "papieren" vereniging om te kunnen starten met de competitie 2020/2021. Door deze samenwerking is het mogelijk om teams waar een te kort aan competitie spelers en speelsters waren aan te vullen en dus te kunnen behouden. Hierdoor kunnen er 5 dames- en 5 heren teams deelnemen aan de competitie. Ook kan er nu eventueel ingevallen worden in een hogere team zodat er geen wedstrijden hoeven worden afgelast.

Bovendien is er nu ook een samenwerking op de recreanten tak waardoor er meer mogelijkheden zijn voor spelers en speelsters om alleen te trainen of ook deel te nemen aan de recreanten competitie. Door deze samenwerking is er veel meer mogelijk. Naast het samenvoegen van teams is ook het kader (trainer, coaches) weer op volle sterkte. Dat er meer mogelijkheden zijn bleek dat na de lock-down van de coronacrisis er weer gesport mocht worden, en er voor diverse teams beachvolleybal werd georganiseerd op de diverse velden. Of er dit- of volgens jaar een werkelijke fusie komt moet zich komend seizoen bewijzen.

Er worden nog diverse klankborden avonden georganiseerd en later zullen de leden van beide verenigingen hierover beslissen. Het is overigens geen doel om hoger te gaan spelen dan de regionale competities. Als er een een fusie komt, dan is het een bedoeling dat ieder speler of speelster op het juiste niveau kan spelen, en dat er ook leuk recreatief gevolleybald kan worden.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn