• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuw trio voor TKA

Diego Klein in het shirt van Columbia, foto Columbia.

VOETBAL - Vierdeklasser TKA heeft drie nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd. Diego Klein komt van Columbia over. Kenan Mahmudov van ZVV’56 en Rowan Liefers speelde vorig seizoen nog bij VV Hattem.

Liefers (18) stond in het seizoen 2018/2019 al onder de lat bij TKA. De keeper koos voor een stap hogerop en vertrok naar derdeklasser Hattem. Daar houdt hij het nu weer voor gezien, hij keert weer terug op zijn oude nest.

Mahmudov (32) speelde twee seizoenen voor ZVV’56, maar kwam afgelopen seizoen slechts tot één wedstrijd. Nu kiest de centrumspits voor TKA. 

Klein (22) komt over van tweedeklasser Columbia. Hij was bezig aan zijn eerste jaar in de selectie, maar kwam niet aan spelen toe. Eerder speelde de vleugelaanvaller in de jeugd van onder meer Apeldoornse Boys, PEC Zwolle, WSV, CSV Apeldoorn en AGOVV.

TKA veroverde in het afgelopen seizoen slechts een punt in de vierde klasse F.

Bron: de Stentor.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Radio Marihati
09:00 tot 11:00