RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.
KARATE - Stan de Boer van Karate-do Smaal wint goud bij wedstrijd in België. Op zondag 13 oktober werd in Hoeselt (België) de karatewedstrijd de Beker van Hoeselt gehouden. Dit waren wedstrijden met alleen het onderdeel Kumite, het onderdeel gus van het echte gevecht. Vijf sporters van Karate-do Smaal deden hieraan mee en hebben in Hoeselt een mooie prestatie geleverd. Stan de Boer wist zich naar de finale te vechten, waarin hij met grote overtuiging won en dus het goud mee terug naar huis nam.
 
Nurettin van Emst won een bronzen medaille. De overige drie deelnemers zijn vijfde geworden. Een mooie prestatie van de jeugdige deelnemers van Karate-do Smaal.
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn