• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Niek Meijer gaat spelen en training geven bij CSV

VOETBAL - csv Apeldoorn heeft voor komend seizoen Niek Meijer vastgelegd. De twintigjarige aanvallende middenvelder komt over van derdeklasser VVO uit Velp waar hij bezig was aan zijn eerste seizoen. Daarvoor doorliep de Arnhemmer de gehele jeugdopleiding van VDZ.

,,Ik ben blij met mijn overstap naar csv Apeldoorn. Ik zie het als een uitgelezen mogelijkheid om te gaan spelen op een hoger niveau en mij verder te ontwikkelen. Ik heb goede gesprekken gehad waarin vertrouwen in mij werd uitgesproken", vertelt Meijer, die onlangs zijn CIOS-opleiding afrondde. ,,Ik besef natuurlijk dat ik hard moet werken omdat het een behoorlijke stap is, maar ik hoop natuurlijk een basisplaats te gaan veroveren."

Meijer, die in het bezit is van zijn TC3-diploma, wordt naast A-selectiespeler ook jeugdtrainer van de JO12-1. ,,Afgelopen seizoen heb ik bij VDZ de JO14-1 getraind, dat uitkomt in de vierde divisie. Nu ga ik een leeftijdscategorie trainen waarbij er op een half veld wordt gespeeld. Daar leer ik ook weer van en zo kan ik mij dus ook op trainersvlak ontwikkelen. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan."

Bron; website CSV Apeldoorn

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Radio Marihati
09:00 tot 11:00