RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nerena de Boer pakt brons in Amsterdam

KARATE - Zondag 11 juli 2021 werd de eerste internationale karate wedstrijd gehouden in Amsterdam. De Hayashi Amsterdam Kumite Cup voor jeugd tot 18 jaar. Dit was de eerste wedstrijd voor jeugd, na anderhalf jaar geen wedstrijden te hebben gedaan vanwege corona. Het toernooi was goed georganiseerd, de corona regels goed in acht genomen. Elke deelnemer mocht maar 1 toeschouwer meenemen, zodra de poule uitgespeeld was moest men gelijk de zaal verlaten voor de volgende poule. Om de jeugd zoveel mogelijk wedstrijden te laten draaien was er gekozen voor Round Robin, dat wil zeggen poules van maximaal 5 deelnemers, deze deelnemers moeten allemaal een keer tegen elkaar een wedstrijd draaien.

Ook Karate-do Smaal was hierbij aanwezig en heeft een podiumplek weten te bemachtigen. Nerena de Boer, 11 jaar, durfde het aan om aan dit toernooi mee te doen, zij heeft een mooie derde plek weten te veroveren op het podium. Nadat anderhalf jaar de wedstrijden hadden stil gelegen, heeft zij toch haar niveau weten te behouden. 

Bron; persbericht Karate-do Smaal

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn