RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Modou Nyang na sabbatical terug in shirt van Groen Wit '62

VOETBAL - Na de terugkeer van vijf oud-Groenwitters, de overstap van twee jeugdspelers naar de seniorenselectie en de komst van een drietal spelers nog zonder Groen Wit verleden, timmert Groen Wit verder aan de weg om de selectie voor het komende seizoen te versterken.

Niemand minder dan Modou Nyang verdedigt het komende seizoen de clubkleuren van Groen Wit. Modou is geen onbekende in de Apeldoornse voetbalwereld. De 31-jarige aanvaller kwam in het verleden uit voor Columbia, csv Apeldoorn, VVOG en WSV en neemt dus een schat aan ervaring op hoog amateurniveau met zich mee.

In verband met werkomstandigheden hing Modou twee seizoenen geleden noodgedwongen de voetbalschoenen aan de wilgen, maar een nieuwe baan en een nimmer gedoofd voetbalvuur zorgt ervoor dat hij de kicksen nu weer onderbindt.

Trainer Marcel Vink over de komst van Modou: ,,Ik kwam een aantal maanden geleden met Modou in contact. Hij heeft in de afgelopen anderhalf jaar wel de nodige voetbalactiviteiten ontplooid, maar wilde hier meer structureel vorm en inhoud aan geven. Wij zijn een ambitieuze club met een ambitieuze selectie, die zichzelf graag ieder jaar wil verbeteren. De komst van Modou, een aanvaller met veel ervaring en een grote staat van dienst, is voor ons een buitenkansje. Als het Modou en ons lukt om hem in de voorbereiding weer volledig fit te krijgen, dan gaan we zonder twijfel veel profijt hebben van zijn kwaliteiten. Ik kijk dan ook uit naar de samenwerking met Modou, heb gemerkt dat hij nog heel graag wil en weet bovendien zeker dat hij met zijn sociale karakter uitstekend in onze groep past."

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn