RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Mini-persconferentie vrouwen Alterno

VOLLEYBAL – Het eerste vrouwenteam van volleybalvereniging Alterno presenteerde vandaag een deel van het vernieuwde en verjongde team. Dat ging niet zoals gebruikelijk met een officieel persmoment maar via een heuse mini-persconferentie. De club uit de Maten had ervoor gekozen de om hun kleinste volleyballertjes alles te laten vragen aan hun “idolen” van het eerste vrouwenteam. Met achter de tafel vijf speelsters uit de selectie van trainer William Klaver, aangevuld met de assistent-trainer en de teammanager, werden de meest creatieve vragen op de speelsters en de begeleiding afgevuurd. Van heb je al een vriendje, via hoe wordt je zo goed, tot wie is de beste uit jullie team.

De competitie start voor Alterno op 12 oktober met een thuiswedstrijd tegen Sneek.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn