RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Michiel van Dorsten nieuwe teammanager Dynamo

VOLLEYBAL - Michiel van Dorsten vervult met ingang van het nieuwe volleybalseizoen de functie van teammanager van Draisma Dynamo. In zijn nieuwe rol krijgt Van Dorsten ondersteuning van Arie Verbeek en Hilbert Klunder.

De afgelopen twee seizoenen fungeerde de 33-jarige oud-speler als assistent van trainer/coach Redbad Strikwerda. Voor deze functie heeft de Stichting Topvolleybal Dynamo, zoals vorige week al bekend werd gemaakt, Renzo van Verschuren weten te strikken. Van Dorsten legt zich voortaan toe op zaken van organisatorische aard rond de selectie.

Hoe breed inzetbaar hij is, stelde de 2,12 meter lange Drent het afgelopen seizoen onder bewijs. Toen in de Kampioenspoule door een blessuregolf binnen de spelersgroep de nood aan de man was, liet de veelzijdige rechterhand van Strikwerda zich in het belang van het team overhalen om zelf het roodgele tenue weer aan te trekken. Zelf spelen voor Draisma Dynamo staat echter niet in zijn nieuwe taakomschrijving. Van Dorsten verlegt zijn werkterrein voor de club definitief van binnen naar buiten de lijnen.

Bron: website Dynamo.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn