RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Melissa de Haan verrast met zilver op NK Meerkamp

APELDOORN - Melissa de Haan is tweede geworden op het NK Meerkamp.

De 23-jarige atlete uit Apeldoorn moest alleen Nadine Broersen laten voorgaan op het sterk bezette NK in Omnisport in haar eigen woonplaats. Ze troefde wel de favoriete zussen Anne en Myke van der Wiel af. Marijke Esselink uit Meddo maakte het toernooi niet af. Ze startte niet meer op de afsluitende 800 meter.

Bij invitatiewedstrijden op individuele nummers won Anouk Vetter uit Arnhem de 60 meter horden in een tijd van 8,30 seconden. Volgende week start ze op het NK op dat onderdeel en doet ze ook mee aan het verspringen, waar ze vorig jaar zilver pakte.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn