RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Melissa de Haan tweede na eerste dag NK Meerkamp

EMMELOORD - Melissa de Haan uit Apeldoorn kende een sterke eerste dag op het NK Meerkamp in Emmeloord. De Apeldoornse atlete staat tweede in het klassement.

Ze heeft bijna tweehonderd punten minder dan titelverdedigster Anne van de Wiel. De Haan won het hoogspringen en was tweede bij het kogelstoten. Haar plaatsgenote Daniëlle Spek is zesde in de stand. Vorige week werd ze nog nationaal kampioen hinkstapspringen.

Bij de mannen is Léon Mak (foto) uit Heerde goed bezig. Hij staat vierde, maar heeft de tweede plaats nog in zicht. De atleet uit Heerde werd vandaag twintig jaar. "Ja, vandaag is mijn verjaardag. Erg leuk om jarig te zijn met zo'n wedstrijd. Dat maakt het feestje nog wat groter. Ik begon goed met de sprint, ver was prima, kogel was prima en hoog ging eigenlijk ook goed. En nog knallen op de 400 meter."

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn