RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Meesterklasse schaken van start

SCHAKEN – Schaakstad Apeldoorn won zaterdagmiddag het eerste duel in de Meesterklasse met 6-4 van En Passant.

De Apeldoornse schakers zijn goed van start gegaan in de Meesterklasse. Het eerste duel tegen En Passant uit Bunschoten-Spakenburg werd met 6-4 gewonnen. De ploeg uit Bunschoten verscheen aan de start met maar liefst vijf Grootmeesters binnen de gelederen. Apeldoorn stelde daar alleen grootmeester Roeland Pruijssers en nieuwkomer grootmeester Erwin L’Ami tegenover. Die laatste kwam vorig seizoen nog uit voor En Passant en mocht het dus opnemen tegen voormalig teamgenoot Michael Feygin, wat hij met glans deed. Apeldoorn wist van de tien borden vier maal te winnen. Vier maal was er een remise en slechts twee partijen werden er verloren. “Een goed resultaat”, aldus teamcaptain Max Warmerdam, die overigens zelf één van die vier winstpartijen voor zijn rekening nam. “Ja een mooi resultaat. De winst van Stefan Kuijpers op bord drie tegen Valentin Buckels was een belangrijke voor ons. Daardoor kantelde de ontmoeting onze kant op. Van hun grootmeesters wist geen enkele een partij te winnen. Allemaal remises en natuurlijk de winst van Erwin op hun grootmeester Buckels”, aldus Warmerdam.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn