RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Meer transfernieuws van Dynamo

VOLLEYBAL - En weer is er transfernieuws vanuit het Omnisport te melden. Zowel bij de mannen als de vrouwen is het een komen en gaan van  spelers. Bij de mannen wordt deze keer de komst gemeld van Ricardo Hofman. Bij de vrouwen komt Bo Duteweert na een jaartje sabbatical weer terug naar het Omnisport.

Mannen

Draisma Dynamo heeft zich voor het komende seizoen verzekerd van de diensten van Ricardo Hofman. De 21-jarige passer/loper is afkomstig van RECO ZVH. Seain Cook verlaat de Draisma Dynamo Arena na één seizoen alweer.

De 1,99 meter lange Hofman plaatste zich in het onvoltooide eredivisieseizoen met de club uit Zevenhuizen voor de Kampioenspoule. Voordien deed hij al ervaring op het hoogste niveau op bij Inter Rijswijk. Ook maakte de student Aardwetenschappen deel uit van het Beach Team Nederland (BTN).

Na Langevoort keert ook Seain Cook na de zomer niet meer terug in de selectie van trainer/coach Redbad Strikwerda. Na één seizoen bij Draisma Dynamo houdt de Schot het in Nederland voor gezien.

Vrouwen

De 20-jarige passer-loper Bo Duteweert uit Raalte kiest er na een sabbatical voor om in Apeldoorn verder te gaan waar ze was gebleven. Bo over haar keuze: “Een jaar er tussenuit had ik nodig maar het begon al een tijdje weer het kriebelen. De interesse vanuit SV Dynamo kwam op het juiste moment en ik hoefde dan ook niet lang na te denken. Ben namelijk nu een stuk volwassener en in de nieuwe ambities kan ik me uitstekend vinden.”

Naast de terugkeer van Bo zijn we blij om met twee speelsters uit de huidige selectie te verlengen. Nikky ten Harmsen zal net als vorig jaar de lijntjes in het achterveld blijven uitzetten. De 25-jarige libero keerde vorig jaar terug op het oude nest, naar de club waar ze haar jeugdopleiding ook genoten heeft. Nikky geeft als reden voor nog een jaar bij Dynamo: “Afgelopen jaar waren we een heel hecht team. Eén van onze kwaliteiten. Het is een fijne mix van ervaring en talent die het beste in zichzelf en elkaar eruit wilt halen.”

Ook Joyce Wassen blijft nog een jaar bij dames 1. De 31-jarige speelster is al jaren een vaste waarde in de hoofdmacht van Dynamo. “Ik wil er nog een jaar alles uithalen, hoe mooi zou het zijn om afscheid te nemen met een kampioenschap!”. Joyce speelde afgelopen seizoen al meerdere wedstrijden als diagonaal en zal volgend seizoen volledig de overstap maken naar deze positie.

Na vier seizoenen in de Topdivisie bij SV Dynamo doet spelverdeelster Lieke Dommerholt een stapje terug. Lieke is inmiddels al bijna een jaar aan het werk en is op zoek naar iets meer tijd voor haar loopbaan. Ze zal volgend jaar terugkeren bij haar oude club Avior. 

Bron; website Dynamo

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn