RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Maximale resultaten Apeldoornse volleybalteams

VOLLEYBAL – Zowel voor Dynamo als Alterno was het een prima weekendje. Van beide verenigingen wonnen zowel de mannen als de vrouwenteams hun wedstrijd. Bij Alterno hadden de mannen op vrijdag al het spits afgebeten. Avior 2 moest er aan geloven (4-0) waardoor de ploeg van Lars Olav Massa virtueel de ranglijst in de derde divisie blijft aanvoeren. De vrouwen van Alterno bonden in de Eredivisie zaterdagavond FAST uit Gennep aan de zegekar. Het werd in de Alternohal 3-1 voor de vrouwen van William Klaver (25-12, 17-25, 25-23, 25-11). Het lijkt of Alterno de opgaande lijn te pakken heeft, maar of het nog genoeg is om de degradatiepoule te ontlopen is de vraag. De achterstand van Alterno op de veilige zesde plek is 9 punten, waarbij vermeld dient te worden dat Alterno wel een wedstrijd minder gespeeld heeft. Er zijn nog vijf wedstrijden te gaan waarmee 15 punten maximaal te halen zijn.

Dynamo

De mannen van Dynamo doen hun informele titel als sterkste team van Nederland van dit moment ook tegen Vocasa weer eer aan. De Nijmeegse formatie werd zaterdagavond met 0-3 geklopt (18-25, 13-25, 24-26). De spanning in het Eredivisieduel zat met name in de slotset die echter door Redbad Strikwerda en de zijnen uiteindelijk toch over de finish werd gebracht. Dynamo blijft daardoor lijstaanvoerder.

De vrouwen wonnen in de Topdivisie met 0-3 de uitwedstrijd tegen laagvlieger US Amsterdam (20-25, 21-25, 18-25) en staan momenteel op de zesde plaats.Daarmee is het net één plaatsje hoger geklasseerd dan de reserves van Alterno 2, die thuis met 3-1 wonnen van PDK Huizen, getraind door voormalig Alterno coach Ali Moghaddasian. Huizenstaat momenteel voorlaatste.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn