RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Marije van Hunenstijn neemt deel aan estafette in Doha

ATLETIEK – De Apeldoornse Marije van Hunenstijn zal vanaf vrijdag gaan deelnemen aan de 4x100 meter estafette op het WK atletiek in Qatar. Of dat samen zal zijn met Dafne Schippers is vanwege de liesblessure waar Schippers momenteel mee kampt, nog onduidelijk.

Zaterdag nam de 24-jarige atlete ook deel aan de 100 meter sprint, haar eerste individuele afstand op een WK. Helaas werd van Hunenstijn in de serie al uitgeschakeld en haalde ze de finale niet. Ze liep toen een tijd van 11,48 seconden, ruim boven haar persoonlijke record (11,13). Op social media reageerde de Apeldoornse teleurgesteld. ‘Dit was niet de race die ik in gedachten had. Sommige dingen kun je alleen leren door veel ervaring op te doen. Al ben ik nog steeds trots om tussen de snelste vrouwen van de wereld te hebben mogen staan. Op naar de estafette.’

Met de onzekerheid van de deelname van Schipper zullen in ieder geval naast Van Hunenstijn, Julia Samuel en Naomi Sedney aan de start staan. Daarnaast kan als vierde loopster Nargélis Statia Pieter of Nadine Visser nog worden ingezet..

Vrijdagavond zijn de series, de finale staat gepland voor zaterdagavond.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn