• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Mannen Aquapoldro klimmen op de ranglijst

WATERPOLO - In 3C hebben de waterpolomannen van Aquapoldro goede zaken gedaan door in eigen huis te winnen van laagvlieger ZPC de Hof (18-11). Speler Erik Uittenhout zag zijn team pas in het vierde kwart afstand nemen: ,,In de derde doorgang waren we ook al sterker maar wilde de bal er gewoon niet in, waardoor het onnodig spannend werd. Daarna waren zij echter duidelijk een maatje te klein voor ons.” Door de winst klimmen de Apeldoorners naar de middenmoot.

Voor de vrouwen Aquapoldro was het geen goed weekend. In de met 10-9 verloren uitwedstrijd bleven alle punten bij het onderaan 1A bungelende VKC ’03. In 1A staan de apeldoornse vrouwen momenteel op plek 9 met 10 punten uit 11 wedstrijden.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Symfocity
20:00 tot 22:00