• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Mannen AMHC incasseren tweede verlies

HOCKEY - De mannen van AMHC hebben de 2e nederlaag van het seizoen moeten incasseren. Tegen GCHC werd met 5-1 verloren.

In een weekend waarin nauwelijks wedstrijden op het programma stonden moest de ploeg van Daan Weissink flink aan de bak. Op het programma stond de uitwedstrijd tegen GCHC. De terugreis zal voor de Apeldoorners niet erg prettig zijn geweest, want de ploeg werd in het hoge Noorden op een 5-1 nederlaag getrakteerd. Volgens trainer Daan Weissink was GCHC op alle fronten beter. Alleen in het tweede kwart kon Apeldoorn middels Jorth Pieterson iets terugdoen. Door het verlies, de tweede pas van dit seizoen, komt Apeldoorn nu op een zevende plek te staan in de 1e klasse D. Volgend week staat de thuiswedstrijd tegen EHV op het programma. Een mooie gelegenheid voor de ploeg van Weissink om te zorgen dat de weg omhoog weer wordt vervolgd. EHV staat momenteel zesde maar heeft evenveel punten als Apeldoorn.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn