RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ligtlee start Kidsrun

ATLETIEK – Afgelopen vrijdag werd al weer voor de 5e keer de Accres Bos en Weide Kidsrun georganiseerd. Plaats van handeling was het zonovergoten Zuiderpark. Olympisch kampioene Elis Ligtlee gaf het startschot voor de bijna 800 leerlingen die meededen. Na afloop reikte zij ook de prijzen uit.

De organisatoren hadden een hardloopparcours en een estafettebaan uitgezet. Nieuw dit jaar was dat er in de weken voorafgaand aan deze Kidsrun lessen over gezonde voeding op de deelnemende scholen werden georganiseerd. Nadat de deelnemers een goede warming-up hadden gekregen van fysiotherapeuten van Fysiotherapie Bos & Weide kon de wedstrijd beginnen.

Na het startschot streden de leerlingen van de basisscholen het Kompas, de Reiziger, de Seb@stiaanschool, de Meester Lugtmeijerschool, de Fakkel en de Koningin Emmaschool om de wisselbokaal "Snelste school uit Apeldoorn Zuid", de estafetteprijs én de aanmoedigingsprijs.

De wisselbokaal werd gewonnen door de Fakkel, de estafetteprijs door de Seb@stiaanschool en de koningin Emmaschool kreeg de aanmoedigingsprijs: een ochtend zwemmen in Malkander met de hele school!

Met dit initiatief hopen de organisatoren de jeugd in Apeldoorn Zuid in beweging te krijgen en aan te moedigen tot een gezonde leefstijl. 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn