RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Lekker begin voor Aquapoldro

WATERPOLO - De mannen van Aquapoldro hebben de eerst overwinning binnen. Tegen Nunspeet werd het zaterdagavond 14-12. De ploeg die bij gelegenheid gecoacht werd door Pieternella Mengelberg begon niet goed aan de wedstrijd. Binnen 10 sec. keken de mannen al tegen een 0-1 achterstand aan en enige tijd later werd het zelfs 1-3. Toch was de stand aan het einde van de eerste periode weer in evenwicht. De voorsprong die vervolgens werd opgebouwd werd gedurende de gehele wedstrijd vastgehouden. Bij de rust was die al 2 punten (6-4) en na het derde kwart zelfs 4 (11-7). Bij de thuisploeg was Nick Dalhuizen goed voor zes treffers en kon Wouter Uittenhout er drie noteren. De overige doelpunten waren van Remco Ruimerman (1), Hugo Bouwman (1), Guus Buiting (1) en de 17-jarige Jens van Laar (2).

Speler Wouter Uittenhout noemde de recente spelregelwijzigingen een groot voordeel voor zijn team: “Wij spelen snel en dynamisch en moeten het niet zo van fysiek spel hebben, dus die regels zijn in ons voordeel. Mocht deze wedstrijd een soort voorbode zijn van het komende seizoen dan kan het nog leuk worden.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.