RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

kwijtschelding huur voor Apeldoornse sportverenigingen

Van onze mediapartner Stedendriehoek

ALGEMEEN - Het college van burgemeester en wethouders van Apeldoorn heeft besloten de huur van sportaccommodaties over de maanden maart, april en mei 2020 kwijt te schelden. Dit geldt voor alle sportverenigingen die hun accommodatie van gemeente Apeldoorn huren. Het gaat meestal om veldsportverenigingen.

De gemeente kan dit doen vanwege een speciale subsidieregeling van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze regeling is bedoeld om sportverenigingen die te maken hebben met een terugval van inkomsten, tegemoet te komen. “Ik realiseer me dat dit een veelal verloren sportseizoen niet goed maakt, maar het helpt verenigingen wel om door deze ook voor hen moeilijke periode heen te komen”, aldus Nathan Stukker, wethouder Sport. “Ik heb enorme bewondering voor de inzet van de sportverenigingen om, mét inachtneming van alle regels en maatregelen, het sporten en bewegen op een veilige en verantwoorde manier mogelijk te maken. Dit is toch een steuntje in de rug voor hen.”

Niet alleen de gemeente, maar ook andere verhuurders van sportaccommodaties kunnen van de rijkssubsidieregeling gebruik maken. Zo zal ook Accres, die in Apeldoorn sporthallen en sportzalen en gymnastieklokalen verhuurt, van de regeling gebruik maken.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn