RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

KV Apeldoorn wint en presenteert nieuwe coach

KORFBAL - Goed nieuws voor de Apeldoornse korfballers. Niet alleen werd zaterdagavond voor het eerst dit seizoen in de zaal gewonnen ,maar ook werd de opvolger van interimmer Johannes van den Berg gepresenteerd. Voor de Apeldoornse club geen onbekende, zie het persbericht hieronder.

Winst

KV Apeldoorn boekte zaterdagavond de eerste zege in de zaal. In de Zuiderparkhal werd nummer zes Juventamet 31-23 geklopt. Hierdoor doen de Apeldoorners de laatste plaats nu over aan De Parabool. KV Apeldoorn staat nu zevende met drie punten uit acht wedstrijden.

Persbericht

Apeldoorn - Met ingang van het nieuwe seizoen 2020/2021 zal Christian Lucas het roer bij de Apeldoornse korfballers overnemen van huidige (interim) hoofdtrainer Johannes van den Berg. De 36-jarige Lucas is geen onbekende bij KV Apeldoorn. Naast dat hij woonachtig is op steenworp afstand van het Apeldoorns sportpark Orderbos, was hij in het seizoen 2017/ 2018 al betrokken bij KV Apeldoorn als trainer van de junioren.

Christian Lucas komt over van eersteklasser Korfbalclub KIOS Ruinerwold. Hier is hij bezig aan een tweede succesvol seizoen. Zowel op het veld als in de zaal nog gestreden wordt om het kampioenschap. Als speler kwam Christian Lucas o.a. uit voor DOS ’46. KV Apeldoorn strijdt op dit moment zowel in de zaalcompetitie, als ook op het veld om lijfsbehoud in de Eerste klasse. 
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn