RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

KV Apeldoorn wacht nog op eerste winst

KORFBAL – Ook na de vierde wedstrijd zijn er nog altijd geen punten voor de korfballers van KV Apeldoorn. De uitwedstrijd tegen VIKO werd met 20-16 verloren.

Bij de rust stond het nog 9-9 maar na de pauze ging het toch mis voor de ploeg van Jan Tonny Visser:”Het was een saaie pot om te kijken omdat VIKO stijf achterin verdedigde”, aldus Visser. “Het lukte ons daardoor echter niet om ons eigen spel te spelen. Telkens hobbelden wij er weer twee of drie punten achteraan. Zij scoorden veel van afstand. Wij hadden uiteindelijk weer moeite om ze er van een afstandje in te gooien”, aldus Visser.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn