• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

KV Apeldoorn grijpt net naast eerste competitiepunt

KORFBAL – De Apeldoornse korfballers waren er dichtbij, maar zijn er uiteindelijk toch niet in geslaagd om het eerste competitiepunt in de zaal te veroveren. De ploeg van debuterend trainer Johannes van den Berg stond met nog één minuut op de klok met 21-21 naast De Wâlden uit Friesland, toen de Noorderlingen alsnog de winnende treffer wisten te produceren. Door de 21-22 nederlaag blijft KV Apeldoorn de hekkensluiter in de 1e klasse B van de zaalcompetitie. Volgens van den Berg jammer maar geen ramp: “Begrijp me goed, ik had deze wedstrijd echt willen winnen, maar ik heb vandaag een heleboel goede dingen gezien. Ik heb mijn spelers aangegeven dat ze niet bezig moeten zijn met het resultaat. Of we er wel of niet in blijven zien we aan het einde wel. Waar het nu om gaat is dat ze focussen op hun eigen spel, zodat ze iedere week een stapje beter worden. Dan zien we wel waar het schip strandt.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
18:00 tot 19:00