• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Korfballers met goed gevoel naar zaal

KORFBAL – In de eerste returnwedstrijd van de veldkorfbalcompetitie heeft KV Apeldoorn op eigen veld gelijk gespeeld tegen Rust Roest (16-16). Het uitduel ging op de eerste competitiespeeldag nog met 14-8 verloren. Tegen Rust Roest, de nummer drie in de stand, speelde de Apeldoornse korfballers best een redelijke partij, zei trainer Jan Tonny Visser. “We hebben eigenlijk de hele wedstrijd wel één of meer punten voorgestaan. Na de rust (11-7) hadden we onze gebruikelijke dipje, maar daarna pakten we het eigenlijk snel weer goed op. Met nog een paar minuten te spelen stonden we twee goals voor maar helaas konden we het niet over de streep trekken. Dat is balen”, aldus Visser.

Blessures

Evenals vorige week kon de Apeldoornse oefenmeester ook nu nog geen beroep doen op de geblesseerde basisspelers Tiemen Ruiter en Raoul Groen. “Ik hoop dat ze er straks in de zaal wel weer bij zullen zijn”, gaf Visser in een toelichting aan. “We hebben nu een paar weken rust en beginnen dan in de zaal. Dat is toch weer een ander spelletje. Ik hoop dat die mannen dan weer hersteld zullen zijn, maar ga sowieso even kritisch in mijn selectie kijken wie in de zaal het beste tot hun recht kunnen komen.”

In de veldcompetitie bezet Apeldoorn momenteel de voorlaatste (7e) plaats.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn