RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Korfballers Apeldoorn krijgen geen grip op Telstar

KORFBAL – KV Apeldoorn heeft de uitwedstrijd tegen Telstar zaterdagmiddag met dikke cijfers verloren. In Hoevelaken werd het 22-13 in het voordeel van de thuisploeg.

De Apeldoornse korfballers konden in de wedstrijd tegen Telstar in het begin tot 5-4 goed meekomen, maar moesten daarna toezien hoe de tegenstander voor de rust uitliep naar 13-4. Volgens trainer Jan Tonny Visser kregen zijn spelers geen grip op de korfballers van Telstar: ”Op dat moment hadden we moeite om ze af te stoppen. Ik probeerde dat in de rust nog recht te zetten, in de hoop dat we het in de tweede helft nog konden herstellen, maar dat is niet gelukt. Wij hebben na de rust nog 9 punten gemaakt maar zij helaas ook.”

Door de nederlaag staat Apeldoorn nu voorlaatste met twee punten uit zes wedstrijden. Helemaal onderaan bungelt Nova met nog geen enkele gewonnen partij. Tegen deze ploeg was vorige week de enige winstpartij die de Apeldoorners tot nu toe wisten te noteren.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.