RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kleine Schaars laatste nieuwkomer bij vrouwen Dynamo

De 19-jarige Fleur Kleine Schaars maakt de overstap naar SV Dynamo, waarmee de selectie van coach Beugelsdijk al in een vroeg stadium compleet is. Toen Fleur 16 was maakte ze de overstap van Forza Laren naar WVC Wierden in de 2eDivisie. In haar debuutjaar werd WVC kampioen en promoveerde ze mee naar de 1e divisie, waar ze de voorgaande twee seizoenen actief was. ,,Mijn kracht ligt in mijn snelle slag en met name mijn omloop is een scorende bal. Blokkerend wil ik volgend jaar stappen gaan maken. Ik verwacht mij bij Dynamo verder op het midden te kunnen ontwikkelen en zie het als een mooie uitdaging om op hoger niveau te kunnen spelen”, aldus Fleur over haar overstap.

Staf krijgt verder vorm

Naast de bezetting van coaches en manager zijn we erg blij dat we door de samenwerking met Houwer & Ruijs ook volgend seizoen een beroep kunnen doen op sportfysiotherapeut Liesbeth Kaman. Liesbeth was de afgelopen drie seizoenen ook al een vaste waarde van het team en zal zich richten op de blessurepreventie en -behandeling. Naast Liesbeth zullen de dames ook volgend seizoen voor de krachttraining weer onder leiding staan van Jacco Geuzenbroek. Jacco heeft de afgelopen twee seizoenen een echte klik gekregen met het team en blijft als krachttrainer zijn steentje bijdragen aan de fysieke prestaties van de dames.

Helaas moeten we volgend jaar afscheid nemen van onze trouwe verzorgster Monique van Maldegem. Zij zal wegens persoonlijke omstandigheden volgend jaar niet beschikbaar zijn. Voor de opvolging van Monique zijn we nog op zoek. Ben of ken je iemand die de spieren van de dames onder handen kan nemen, dan horen wij dat graag.

Selectie en staf voor het seizoen 2020-2021 op Top(divisie)niveau

“Afgelopen jaren hebben we enorme stappen gemaakt. Speelsters hebben zich individueel ontwikkeld en als team hebben we prima prestaties geleverd”, aldus Michael Beugelsdijk. Hij vervolgt: “Alles rondom het team was goed geregeld. Van enthousiaste ballenkids, een prima functionerend zaalteam tot een uitgebreid kledingpakket, het eten op donderdagavond bij de wedstrijdanalyse en het vervoer naar wedstrijden. Deze professionele organisatie is nodig om onze ambities te kunnen realiseren. Door alle vrijwilligers en sponsoren staat er opnieuw een organisatie op Top(divisie)niveau. Daar ben ik super trots op!”

De voltallige selectie en staf voor komend seizoen bestaat uit:

  • Spelverdeling: Lisanne Samsom, Jasmijn Leusveld
  • Midden: Yolenthe van Heck, Heleen van der Heijden, Fleur Kleine Schaars
  • Passer-loper: Caya van Cooten, Lianne Sonneveld, Benthe Wismans, Bo Duteweert
  • Diagonaal: Kelly van de Haar, Joyce Wassen
  • Libero: Melissa Rouw, Nikky ten Harmsen
  • Hoofdtrainer/coach: Michael Beugelsdijk
  • Assistenttrainer/coach: Jorg Radstake
  • Manager: Ernst Lettink
  • Sportfysiotherapeut: Liesbeth Kaman
  • Krachttrainer: Jacco Geuzenbroek
Bron; website sv. Dynamo
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn