• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Klaver en Groothuis vertrekken

VOLLEYBAL - Trainer William Klaver en Volleybalvereniging Dros - Alterno gaan aan het einde van dit seizoen uit elkaar. Zo laat de club weten in een persbericht. Reden voor de scheiding is de nieuwe richting die de Apeldoornse club wil inslaan. Die bestaat onder andere uit meer investeren in de jeugd- en mini-afdeling. Door het terugtrekken van de gemeente als huurder van de Alternohal, beschikt de club bovendien over minder financiële middelen om het vlaggenschip komend seizoen te kunnen ondersteunen. Voor Klaver is het geen haalbare optie om deze richting te volgen, zo laat de trainer aan RTV-Apeldoorn weten.

Regio Zwolle

Ook in Zwolle moet men op zoek naar een andere oefenmeester. Wilfried Groothuis, die in het verleden ook de vrouwen van Alterno al eens onder zijn hoede had, houdt het na drie jaar bij de vrouwen van Regio Zwolle voor gezien. Groothuis geeft aan op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging. Waar hij die gaat vinden is op dit moment nog niet bekend.

Huidige situatie

De situaties van beide oefenmeesters is op dit moment nogal verschillend. Gaat Groothuis met zijn team in de kampioenspoule spelen voor een ticket om de finale van het landskampioenschap, zijn collega Klaver strijdt met Alterno de komende vier wedstrijden tegen Peelush en Set Up '65 om lijfsbehoud in de Eredivisie.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00