RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Klarenbeek kiest voor van de Hel

VOETBAL - SC Klarenbeek heeft met Martijn van de Hel de opvolger voor Danny van Engeland binnen.

Martijn van de Hel is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SC Klarenbeek zondag 1. Hij volgt Danny van Engeland op die aan de einde van het lopende seizoen naar zijn oude liefde Beekbergen vertrekt.

Nadat Martijn in het verleden al bij SC Klarenbeek als speler, jeugdtrainer, hoofdtrainer van de vrouwen en assistent trainer actief is geweest zal hij volgend seizoen de eindverantwoordelijke zijn voor de Zondag 1.

Het bestuur, de technische commissie, staf en spelersgroep is zeer content met de overeenstemming met het voorlopige 1 jarige contract welke met Martijn is afgesloten. Martijn is een man van de club, hij kent de club door en door en daarom ook voor ons de juiste man voor deze functie.

Namens het bestuur en technische commissie.

Bron: website sc. Klarenbeek

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn