RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Klarenbeek haalt flink uit in ouverture 4F

VOETBAL – 4F. Klarenbeek haalde zondagmiddag flink uit tegen Apeldoornse boys. Groen Wit ’62, Loenermark en Orderbos wisten eveneens te winnen. ZVV’56 moest in de seizoens ouverture genoegen nemen met één punt.

Klarenbeek won met 5-0 van Apeldoornse Boys 5-0  (2-0) . Gelijk na het fluitsignaal van scheidrechter Bennie Mulder zetten de spelers van Klarenbeek druk op de midddenvelders en verdedigers van Apeldoornse Boys. Hierdoor werd het binnen 10 minuten al 2-0 door Kevin Kleverwal en Leon Brouwer. Vooral die laatste was een schitterende stiftbal over keeper Jesse Windhouwer heen. Daarna zakte de wedstrijd naar een laag niveau waarbij Klarenbeek gewoon afwachte, zonder echt in de problemen te komen en Apeldoornse Boys meer tegen zichzelf vocht. In de 2e helft kreeg Apeldoornse Boyse maar liefst 10 corners, maar echte doelpogingen kwamen hier niet uit. Klarenbeek wachtte af en in de 59ste minuut was het dan ook Wouter van der Gouw die de 3-0 aantekende. Invaller Wietse Veldhuis maakte in de 85ste en 90ste minuut de 4-0 en 5-0. Trainer/coach Danny Dassen van Apeldoornse Boys gaf na de wedstrijd aan dat Klarenbeek verdiend had gewonnen. " Ze waren gewoon veel slimmer met passes. Zeker in de begin van de wedstrijd werden we gewoon overrompeld en ook wat overtredingen betreft speelden zij dit veel slimmer, zonder over de "grens"  te gaan. Wij speelden op een aantal eilandjes en dat moet volgende week gewoon beter",  was zijn commentaar.

Overige uitslagen in 4F

Zondag 22 september

4F. 14.00: Klarenbeek - Apeldoornse Boys: 5-0

4F. 14.30: Groen Wit ’62 – Deventer SP: 3-0

4F. 14.00: Beekbergen – Twello SV: 0-3

4F. 14.30: Loenermark – TKA: 4-0

4F. 14.00: WWNA – Orderbos: 2-3

4F. 14.00: Gazelle De – ZVV ’56: 1-1

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn