• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Keanu Ruspana en Jordi Steenbergen nieuwste aanwinsten AGOVV

VOETBAL - Hoewel het in deze moeilijke periode nog onduidelijk is of dit seizoen wel uitgespeeld gaat worden, heeft AGOVV zich voor 2020-2021 versterkt met twee nieuwe spelers: Keanu Ruspana (22) en Jordi Steenbergen (19).

Mocht er dit seizoen nog gevoetbald gaan worden, dan is Ruspana ook nu al inzetbaar. Na zijn verhuizing van Groningen naar Vaassen zat de middenvelder zonder club. Eerder kwam hij uit voor GVAV Rapiditas. “AGOVV sprak mij direct aan”, vertelt Ruspana. “Ik hoop in de toekomst met AGOVV om de prijzen te gaan spelen, maar laten we er eerst voor zorgen dat we met zijn allen gezond blijven.”

Steenbergen is een doelman die de overstap maakt van WSV naar sportpark Berg en Bos. “Ik heb dertien jaar lang bij WSV gespeeld. Ik vind het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Een nieuw begin met nieuwe kansen en nieuwe mensen om mij heen”, zegt hij. “Ik denk dat AGOVV het beste uit mij kan halen. Ik wil hier in mijzelf investeren en mezelf ontwikkelen zodat ik een betere keeper word. Ik hoop eraan bij te dragen om AGOVV nog beter op de kaart te zetten.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00