• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Jamie-Bo Schaap naar WK-21 in Chili

KARATE - Karateka Jamie-Bo Schaap is door de Karate-do Bond Nederland geselecteerd voor deelname aan de Wereldkampioenschappen. Althans het WK voor Cadetten, Junioren U21 (WJK) . De WJK vindt plaats van 23-27 oktober 2019 in Santiago, Chili. Jamie-Bo zal Nederland vertegenwoordigen in het onderdeel Kata (dat is het schijngevecht) bij de Cadetten. De 15-jarige Jamie-Bo doet al sinds haar zesde aan karate en traint ca. 10 uur per week. Haar school maakt het mogelijk om aan wedstrijden en toernooien deel te nemen. Officieel heeft Jamie-Bo een LOOT-status, maar haar school is niet aangesloten bij de stichting Loot. Toch werkt deze goed mee als ze bijvoorbeeld toernooien heeft. De school is dan best wel flexibel aldus de karateka.  

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn