• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Inschrijving Go Ahead Eagles Soccer Camps zomervakantie geopend!

VOETBAL - Heb jij voetballen de laatste tijd ook zo gemist? Ben je gek van Go Ahead Eagles? Goed nieuws! In de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar nu het weer kan verschillende Go Ahead Eagles Soccer Camps georganiseerd in Deventer en de regio.

Drie dagen staat voetballen centraal
Tijdens het Go Ahead Eagles Soccer Camp staat voetbal 3 dagen (tussen 9.00 uur - 15.00 uur) centraal. Op het veld worden verschillende en nieuwe spel-, techniek- en partijvormen gedaan en staat het plezier van de deelnemers voorop.

UVV Albatros te Ugchelen
Het Go Ahead Eagles Soccer Camp wordt op 26 tot en met 28 augustus georganiseerd op het voetbal terrein van UVV Albatros te Ugchelen.

Wat kun jij als deelnemer verwachten?
- Je eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps tenue
Nieuw: Skill Games uit FIFA 20
- Gezonde tussendoortjes en drinken 
- Begeleiding van gekwalificeerde trainers
- Go Ahead Eagles Soccer Camps medaille 
- Kans op leuke voetbalprijzen 

Meer informatie of aanmelden?
De Soccer Camps in de zomervakantie worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM en de regering. Hierdoor is er een gelimiteerd aantal Go Ahead Eagles Soccer Camps met maximaal 56 plaatsen per editie beschikbaar voor de jonge voetballiefhebbers. Ga snel naar www.ga-eagles.nl/soccercamps voor meer informatie.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Radio Marihati
09:00 tot 11:00