RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

'Ik trok sprintjes van bank naar wc', atlete Van Hunenstijn heeft pech in aanloop naar WK

APELDOORN - Een ideale voorbereiding had ze niet, maar Marije van Hunenstijn is klaar voor haar eerste wereldkampioenschappen atletiek. Ondanks een buikgriep die haar trof afgelopen week.

'Ik zou eigenlijk een wedstrijd lopen in Minsk, maar toen werd ik ziek. Ja, soms gebeurt dat en dan moet je het er mee doen. Maar ik heb thuis wel wat korte sprintjes kunnen oefenen vanuit het bed naar de wc', zo lacht de Apeldoornse hard. 

Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.

'Het is spannend hoor, dit is mijn eerste WK. De zenuwen zijn er nu misschien nog niet echt, maar ik ben wel blij dat het nu echt gaat gebeuren. De zenuwen komen vanzelf wel', zei de hardloopster dinsdag lachend op de perspresentatie van de WK-ploeg.

Foto: Omroep Gelderland

Krachtverlies

Een paar dagen in bed liggen zijn niet bevorderlijk als je hard wil lopen in Doha (Qatar) eind deze maand. Maar Van Hunenstijn relativeert ook snel. 'Het waren maar een paar dagen hoor, daar ben je zo weer overheen. Ik moet een weekje goed eten en trainen, dan komt het wel weer goed.'

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn