RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Hoop voor koplopers Apeldoorns amateurvoetbal

VOETBAL - WWNA in 4F en Columbia in 2J mogen toch nog hoop koesteren dat men komend seizoen alsnog de gehoopte stap omhoog of omlaag kan zetten. De Nederlandse voetbalbond heeft in een brief aan de amateurclubs bekend gemaakt dat men zich voor 1 juni 2020 kan melden bij de KNVB met het verzoek om te promoveren of degraderen.

Recent maakte de voetbalbond bekend dat de competitie per direct beëindigd zou worden en dat er daardoor geen ploegen zouden promoveren of degraderen. Omdat er enkele fusies aanstaande zijn en er verenigingen hebben aangegeven op een andere dag te willen spelen ontstaat er ruimte in de diverse competities. Clubs kunnen daarom het voornoemde verzoek indienen bij de KNVB.

De Nederlandse voetbalbond schreef het navolgende in de brief aan de amateurclubs. ,,Het bestuur amateurvoetbal gaat deze verzoeken behandelen en beoordelen of hierdoor de belangen van andere verenigingen geschaad worden. Na 1 juni verwachten we snel duidelijkheid te kunnen geven over het opvullen van de opengevallen plaatsen.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn